Nu äntligen har Formex gått av stapeln och man kan gotta sig i alla de senaste trenderna. För att man ska känna att man bor i en bostad som ligger rätt i tiden gäller det att tänka kontraster och att man ska få in sin själ i sin bostad.

6101557-tapetsering-pagarNu är våren snart här och till det nya året så bjuds det på otroligt mycket färg och form. Så, det gäller att man inte är nervös eller tillbakadragen när det kommer till sin inredning om man vill känna att man ska bo i ett hem som är trendigt. Självklart gäller det att bo i ett hem så som man vill leva och bo.

Vad som kanske är det viktigaste just nu gällande inredning är att man ska tänka kontraster skriver Expressen.  Genom kontraster med exempelvis snygga lampor från http://www.lampgallerian.se/lampor/badrumsbelysning/ till att införa lite vintage och gröna växter så får man ett hem som blir otroligt levande. Vad man även ska tänka på är att se till alla rum – allt från vardagsrummet till badrummet. Ja, alla rum är viktiga.

Lyft in färgerna

2016 ska det lysa om våra hem. Belysningen blir ännu viktigare, men tänk på att det även ska få lysa om inredningen.

  • I en artikel från Dagens Industri går det att läsa att man inte ska vara rädd för att ta in de starka färgerna.
  • Man ska ge sig hän och låta sitt inre få leva ut i bostaden – men alltid så man känner sig bekväm och hemma.
  • Inredningen är även mycket friare än vad den varit tidigare, vilket skapar ännu mer tryck på att man kan lyfta sin personlighet och skapa ett mer personligt hem.
  • I en artikel från Aftonbladet går det att läsa att man kallar en stil för Nordic kicks, vilket är något gammalt, någonting nytt, lånat och blått. Alltså hur ett designarv blandas med allt det nya som man kan ta del av. Detta öppnar upp för de bästa av alla tänkbara hem.