I ett stort hus är det inte alltid du har tid att vara i samma rum som barnen. Med en smart babyvakt kan du enkelt hålla koll på barnen samtidigt som du är i ett annat rum eller kanske ute på terrassen. Läs om fördelarna med att skaffa en babyvakt när du bor i hus.

Dagens babyvakter är både moderna och smidiga. Det finns både modeller med kamera och modeller med endast ljud. Du bestämmer själv vilken du tycker är smidigast och mest prisvärd. Väg för- och nackdelar och jämför olika modeller innan du gör ditt köp.

Håll koll med en kamera

Hand,Holding,Video,Baby,Monitor,For,Security,Of,The,BabyDet finns flera smarta babyvakter med kamera där du kan se vad dina barn gör hela tiden. De består normalt av två stycken enheter. Den ena har någon form av kamera och ställs i barnens rum. Den har ofta en rolig form som till exempel en kanin eller pingvin. Andra delen ska du som förälder har. Den visar kamerabilden så du enkelt kan hålla koll på dina små. Vissa enheter går även att koppla till din mobil så du kan ha den med dig oavsett vart du befinner dig i huset.

Få mer gjort med en babyvakt

Med en babyvakt kan du arbeta i trädgården, hänga tvätt, fika med vänner eller ta hand om andra hushållssysslor medan din bebis eller dina barn sover. Du har fortfarande full uppsikt över ditt barn och kan känna dig trygg. Så snart din bebis gör ljud eller rör på sig kommer monitorn att meddela dig. Dagens babyvakter är dessutom trådlösa och kopplas upp till WiFi så du slipper vara beroende av uttag och sladdar. Du kan även använda en babymonitor när du vill att ditt barn eller din bebis ska lära sig sova i sitt egna rum. Då har du full översikt hela natten.